4.0ward Frontier:

Istraživanje budućnosti industrije

21. jul - 28. jul 2024

Niš, Srbija

designPhoto1
designPhoto1
designPhoto1

Zakoračite u budućnost proizvodnje upravo ovde u zadivljujućem gradu Niš, Srbija!

Industrija 4.0, četvrta industrijska revolucija, jeste revolucionaran način na koji stvaramo i proizvodimo. Od internet stvari i robotike do analize podataka i pametne proizvodnje, mi ćemo razjasniti osnovne koncepte i tehnologije koje pokreću industriju 4.0. Kroz zanimljive radionice, interaktivna predavanja i praktična iskustva , potpuno ćete razumeti kako ove inovacije utiču na industrije širom sveta.

Opremite se osnovnim veštinama za navigaciju kroz složenu četvrtu industrijsku revoluciju sa samopouzdanjem. Naučite kako da iskoristite moć analitike podataka, prihvatite i podstičete saradnju ljudi i mašina i implementirate održivu praksu kako bi došli korak bliže boljoj budućnosti.

designPhoto5
designPhoto4
designPhoto7

Smešten u srcu Balkana, Niš je grad pun istorije i znamenitosti. Niš nije samo grad – već je živi dokaz dugovečnosti, inovativnosti i kulturnog diverziteta.

Kao rodno mesto rimskog cara Konstantina Velikog, Niš ima bogatu baštinu arhitektonskih dostignuća, uključujući legendarna niška tvrđava i antičko arheološko nalazište Medijana. Sa svojim raznolikim pijacama, užurbanim kafićima i toplim gostoprimstvom, Niš vas poziva da istražite njegova skrivena blaga i otkrijete istinsku suština srpske kulture.

Pridružite nam se i otkrijte beskrajne mogućnosti industrije 4.0 u srcu Niša!

Kurs počinje za:

00
dana
:
.
00
sati
:
.
00
minuta
:
.
00
sekundi
ikona1

Forma za prijvu lokalnih participanata

Otvori
ikona2

Vodič za preživljavanje

Otvori
ikona3

Raspored

Otvori